This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 6 juli, 2017 - 06:07
  • Åland United förlorade gårdagens bortamatch mot Pallokissat. Arkivfoto.

ÅU förlorade i Kuopio

Fotboll. Åland United förlorade gårdagens bortamatch mot Pallokissat med 3-2.

I den tionde minuten tog ÅU ledningen genom Sofia Lindström, men sju minuter senare kvitterade Pallokissat genom Iida Laakkonen. Sofia Lindström gjorde 2-1 31 minuter in i matchen och ÅU gick till halvtidsvila i ledning. I den andra halvleken gjorde dock Pallokissats Eeva Kettunen två mål och slutresultatet blev 3-2 till hemmalaget.
ÅU har nu fem poäng upp till strecket som skiljer de lag som får spela i den övre- och den undre slutspelsserien. Nästa match är mot TPS hemma på WHA nu på lördag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.