Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 26 februari, 2023 - 09:42Uppdaterad: söndag, 26 februari, 2023 - 12:42
  • M/s Eckerö kör ännu fler extra turer. Arkivbild.

Eckerölinjen sätter in ytterligare extra turer

Eckerölinjen sätter in ytterligare avgångar i samband med helger som det förväntas komma mycket folk utifrån till Åland och sen vill tillbaka till Sverige när helgen är över.

Två sådana helger är första helgen i maj och helgen då Skördefesten hålls i september. Första helgen i maj är det tre idrottsevenemang, innebandyturnering, trav och folkrace, som lockar många deltagare från Sverige.

-Vi följer kontinuerligt med bokningsläget och jobbar vidare på att försöka sätta in extra avgångar då vi ser att det kan finnas ett behov av sådana. I dessa fall ordnas på Åland flera omtyckta och välbesökta evenemang som lockar hit besökare även från Sverige och vi vill göra vårt bästa för att se till att alla får plats ombord, skriver Maria Hellman-Aarnio, marknadsdirektör på Eckerö Linjen i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har rederiet planerat extra avgångar i samband med storhelger under våren och sommaren.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »