Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 17 juni, 2017 - 20:07

Grovt rattfylleri och trafikolyckor

Under lördagen gjorde polisen ett besök på Kökar med Gränsbevakningen. 14 fordon granskades och en förare gjorde sig skyldig till Grovt rattfylleri.

När polisen granskade trafiken i Sund och Saltvik under lördagseftermiddagen stötte man på en onykter bilförare och ett fordon som konstaterades vara obesiktat sedan 2015. I fredags inträffade två trafikolyckor. Den ena inträffade i Geta där två fordon framfördes på huvudvägen så nära mittlinjen att bilarnas backspeglar stötte ihop.

Den andra trafikolyckan inträffade på Svinövägen i Lumparland under kvällen. Det var en singelolycka där fordonet passerade den mötande trafikens körfält och körde av vägen. Föraren som var ensam i bilen skadades och fördes till sjukhus. Föraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten och grovt rattfylleri,

Utöver detta kan polisen informera om ett hittegods i form av en liten ATV/barnfyrhjuling som påträffades i Jomala.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »