Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 24 juni, 2017 - 18:43Uppdaterad: söndag, 25 juni, 2017 - 14:53
  • Polisen hade fullt upp under midsommarafton.

Händelserik natt sysselsatte polisen

Polisen medlade i bråk mellan personer i både Sund och Mariehamn. Det anmäldes även att en person hade blivit attackerad med ett basebollträ och på plats kunde patrullen konstatera att två personer hade meningsskiljaktigheter och den ena greps på basen av polislagen för att skydda hemfriden. Det skriver Polisen i ett meddelande. Polisen utreder även ett större slagsmål med flera inblandade i Eckerö.

En anmälan om inbrott i Sund kom in. Gärningsmannen hade krossat ett fönster för att ta sig in. Polisen utreder. 

Det kom in en anmälan om ungdomar som bultade på fordon på Doppingvägen i Mariehamn men när polisen kom till platsen fanns inte några ungdomar där. Det kom också in en anmälan om en berusad person som gick längs med en väg i Sund och förföljdes av ett fordon men polisen kunde inte finna personen eller fordonet. En annan anmälan kom in om en person i Hammarland som blev förföljd av sin sambo som denne inte önskade kontakt med på grund av händelser tidigare under kvällen. 

I Polisens meddelande framkommer även att polisen kontrollerat fordonsförares nykterhet på fasta Åland och Kökar varav alla blåste 0,00 mg/l. Däremot misstänker man rattfylleri i Eckerö där fordonet låg i diket men ingen förare eller vittnen kunde hittas.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »