Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 4 december, 2017 - 06:15Uppdaterad: måndag, 4 december, 2017 - 07:51
  • Jeanette Eriksson Foto: Sara Lindroos

Jeanette Eriksson vann årets bemötandepris

Jeanette Eriksson som driver ridterapi för personer med olika funktionsnedsättningar på Stall Joy vann årets Bemötandepris.

Priset delas ut av Ålands handikappsförbund och i motiveringen har juryn bland annat skrivit att Jeanette Eriksson är otroligt duktig på att se förbi klientens mindre starka sidor, och fokusera på de starka positiva sidor de har istället.

Med rekordmånga 19 nomineringar var det svårt för juryn att bestämma sig, och Inger Kuitunen fick ett hedersomnämnande för sitt arbete med patienttransporter på ÅHS. Om Inger Kuitunen skriver juryn att människor känner att de är i trygga händer, hon är uppskattad för sitt bemötande och empatiska förmåga.

Det är fjärde året i rad som Ålands handikappsförbund delar ut Bemötandepriset som ett sätt att uppmärksamma Internationella funktionshindersdagen 3 december.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »