Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 28 mars, 2017 - 11:22
  • Fjolårets ligaguld har lett till ett sponsoravtal mellan staden och IFK Mariehamn. Foto: Rasmus Olin

Mariehamn sponsrar IFK

Mariehamns stad satsar 10.000 euro på ett sponsoravtal med IFK Mariehamn. I det ingår bland annat att klubben kan utnyttja banderollplatser och marknadsföringsskyltar i hamnen och vid Svibyvägen.

- Syftet ur stadens synpunkt är att avtalet ger synlighet både nationellt och internationellt, säger Terese Flöjt som är verksamhetsutvecklare för information och näringslivskontakter.

Genom avtalet får staden bland annat rätt till reklamplats på spelardräkter, synlighet via lagets hemsida, programblad och på arenan.

I kväll diskuterar stadsfullmäktige också en motion om en plan för att synliggöra IFK Mariehamn i staden. Förutom sponsoravtalet finns förslag på grönvita planteringar, IFK-flaggor i flaggstänger och idéer som enskilda affärsidkare kan utveckla.

Stadsfullmäktiges sammanträde börjar klockan 19 och sänds direkt på tv över Ålandskanalen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »