Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 augusti, 2017 - 06:04Uppdaterad: måndag, 14 augusti, 2017 - 07:09
  • Bra sommar för Stallhagen trots kallt väder. Arkivfoto: Ulf Weman.

Normal sommar för Stallhagen trots kallt väder

Den kalla sommaren har gjort att bland annat gästhamnarna märkt av en klar minskning av antalet båtgäster denna säsong. De kalla temperaturerna har dock inte påverkat all turistverksamhet på Åland.

- Det har varit en bra sommar. Vi har haft helt normalt med besökare och vädret har på så vis inte påverkat oss. Det säger Johanna Dahlgren på Pub Stallhagen.

Dahlgren tror inte heller att säsongen kommer att få ett abrupt slut bara för att evenemangen börjar sina men hon talar ändå om vikten av att åländska företagare fortsätter att hålla öppet.

- Vi har ännu mycket turister och det är viktigt att alla fortsätter hålla öppet och fortsätter att skapa aktiviteter som är lätta för turisterna att hitta, säger Dahlgren.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »