Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 18 maj, 2017 - 06:06Uppdaterad: torsdag, 18 maj, 2017 - 06:34
  • Mattias Eriksson ser fram emot en ny säsong för Smart Park. Arkivfoto: Henrik Säll.

Ny säsong väntar Smart Park

Vid gamla golfbanan i Eckerö är det just nu full rulle. Den 25 maj slår man åter igen upp portarna till Smart Park och välkomnar en ny säsong.

- Vi hade väldigt kort om tid men vi gör det vi kan och idag känns det rätt bra. Vi kommer nog att hinna bli klara och öppna på ett bra sätt. Det säger Mattias Eriksson, VD för bolaget Leklandet, som sen drygt en månad tillbaka tagit över Smart Parks verksamhet.

Eriksson satt även tidigare som delägare i bolaget Krutbyn, som var ansvariga för Smart Parks verksamhet fram till konkursbeslutet i december i fjol. Han säger att han lärt sig mycket om driften eftersom han har varit med tidigare och att det nya bolaget tänker hålla fast vid många av de planer som fanns i början av Smart Parks verksamhet.

- Mycket jobb skall göras i och med att det är ett nytt bolag som tagit över men vi ser positivt på den kommande säsongen, säger Eriksson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »