Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 22 september, 2010 - 15:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

PAF fortsätter satsa utomlands

PAF har tecknat ett licensavtal för en ny spelplattform med den Kanadensiska nätspelstillverkaren Parlay Entertainment Inc, tanken är att förbättra bingospel på nätet. Satsningen är en del av internationaliseringen av PAF . För att nå fler kunder i Europa har PAF bland annat ett samarbete med det spanska fotbollslaget Atletico Madrid och det samarbetet har nyligen förlängts med ett år.Det tidigare samarbetet med det brittiska flygbolaget Fly Be har däremot avslutats för något år sedan. Snart kommer finska RAY att starta sina internetspel och det kommer att bli en tuff konkurrent till PAF på den inhemska marknaden.-Konkurrensen blir stor, å andra sidan har bolag som Ladbrokes och Unibet redan funnits i 10 år på nätet, säger Thomas Lundberg, direktör för Paf.com.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »