Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 augusti, 2017 - 06:39Uppdaterad: måndag, 14 augusti, 2017 - 06:44
  • Sångerskan och skådespelaren Lill Lindfors är sist ut i Ålands Radios sommarpratsserie 2017. Arkivfoto: Rasmus Olin.

Sommarpratare fortsätter ytterligare en vecka

Den här veckan fortsätter vi att höra sommarpratare i Ålands Radio. Sommarpratarna som hörs under den här veckan har tidigare sänts i Yle Vega under sommaren, och har alla koppling till Åland.

Först ut i dag är smakentreprenören Ella Grüssner Cromwell-Morgan från Strömsö som har muskelsjukdomen Limb girdle. I morgon hör vi författaren och journalisten Staffan Bruun som skrivit över 30 böcker, varav tretton hör till deckarserien Burt Kobbat. På onsdag är det musikern Peter Hägerstrands tur, han har varit ledsångare i band som Gycklarnas afton, Good Evening Manchester och Jupiter Park. På torsdag är det försäkringsjuristen Celina Alschareef som i november år 2015 kom som kvotflykting från Aleppo till Åland. Sist ut på fredag hör vi sångerskan och skådespelaren Lill Lindfors. Alla sommarpratsprogram sänds mellan klockan 10-11, och går i repris klockan 18:03-19.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »