Publicerad: torsdag, 13 juli, 2023 - 20:13Uppdaterad: torsdag, 13 juli, 2023 - 22:14
  • Ellen Woivalin var med i ytterligare en final. Foto: Owe Sjöblom

Woivalin blev fyra på 100 m medley

Ellen Woivalin slutade på fjärde plats i finalen på 100 meter medley i simningens sista finalpass.

Hon simmade på 1.07,03, vilket var över sekund snabbare än i försöket under förmiddagen. Abigail Lacy från Isle of Wight vann på 1.05,09. Samtliga på prispallen hade tid under 1.06.

Ellen Woivalin åker från Guernsey med en bronsmedalj som hon tog på 50 meter fjäril och ytterligare två finalplatser. Det var betydligt mer än vad hon hade vågat hoppas på när hon kom till Guernsey.

Tränaren Alexis Militis är väldigt nöjd med vad de åländska simmarna presterade under de fyra tävlingsdagarna.

- Det blev medalj, tre finalplatser, åländska rekord och många personliga rekord, våra simmare har verkligen toppat formen till öspelen, säger Alexis Militis.