Publicerad: söndag, 11 juni, 2023 - 21:51

Engman tillbaka när Hammarby vann

Adelina Engman har varit utanför truppen i Hammarby i de senaste matcherna, men i söndagens seger över KIF Örebro fanns hon med igen.

Adelina Engman började på bänken men blev inbytt till den andra halvleken när Hammarby ledde med 1-0. I den andra halvleken gjorde Hammarby ytterligare två mål och vann alltså med 3-0.

I Växjö började även Olivia Mattsson på bänken mot topplaget Piteå. Hon hoppade in efter 66 minuter och då var ställningen 1-1, vilket stod sig matchen ut.

Hammarby är trea med 26 poäng, Häcken leder med 31 poäng. Växjö ligger på åttonde plats med 14 poäng.