Publicerad: lördag, 11 november, 2023 - 17:59Uppdaterad: lördag, 11 november, 2023 - 18:23
  • Mathias Boman gjorde två mål. Arkivbild.

FBC Åland herr förlorade borta mot Fålhagen

FBC Ålands herrar förlorade lördagen bortamatch i innebandyns division 3 mot IBS Fålhagen med 6-8.

Efter två perioder låg FBC Åland under med 1-6, Fredrik Engström hade reducerat till 1-3 tidigt i den andra perioden.

I den tredje perioden startade FBC Åland en upphämtning, men den räckte inte hela vägen. Målen i den avslutande perioden gjordes av Mathias Boman 2, Fredrik Engström, Mathias Engström och Anthon Grönqvist

Efter sex spelade matcher ligger FBC Åland på tionde plats, just ovanför nedflyttningsstrecket, med tre poäng. Det har blivit fem förluster och endast en seger hittills.