Publicerad: söndag, 10 september, 2023 - 08:34Uppdaterad: söndag, 10 september, 2023 - 08:34
  • Arkivbild från en tidigare FC Åland-match. Foto: ÅRTV

FC Åland förlorade mot Masku

FC Åland förlorade med 5-2 då man mötte Masku på bortaplan i herrfotbollens division 3 på lördagen.

Johannes Nordenholm slog in ett ledningsmål för FCÅ i den tionde matchminuten, men vid halvtid hade ställningen hunnit bli 2-1 till hemmalaget.

Masku gick sedan upp i en 4-1 ledning innan Viggo Enberg gjorde FCÅ:s andra mål i den 89:e minuten. Masku fastställde sedan slutresultatet på straff i den 92:a minuten.

FC Åland ligger sjua i division tre med fyra matcher kvar att spela. Nästa match är plördagen den 16 september, då man möter KaaPo på hemmaplan.