Publicerad: söndag, 26 november, 2017 - 17:57

Finland vann mot Israel

Finland vann programenligt VM-kvalmatchen mot Israel med 4-0 i Helsingfors, men det började trögt och finländskorna hann nästan bli lite frustrerade innan det första målet kom.

Det var i den 39:e minuten som Kaisa Collin hittade rätt. Bara fyra minuter senare slog Adelina Engman ett inlägg som Linda Sällström nickade in. Åtta minuter in i den andra halvleken ökade Emmi Alanen på till 3-0 och ett par minuter senare gjorde Collin sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet.

Finland har full pott, sex poäng, efter två spelade matcher och nästa motståndare är Israel igen, men då på bortaplan den 22 januari.