Publicerad: söndag, 22 oktober, 2023 - 18:51Uppdaterad: söndag, 22 oktober, 2023 - 20:56

Förlust för hockeyherrarna på söndagen

Efter att ha vunnit lördagens match förlorade IFK Mariehamns herrar med 9-3 mot Sala HK på söndagen.

Hemmalaget Sala tog ledningen redan efter 21 sekunder, men IFK kvitterade sju minuter senare genom Jesse Kaupinsalo. Sala gick sedan upp i en ny ledning, men Otto Silfver kvitterade till 2-2 en dryg minut innan första periodens slut.

I den andra perioden drag Sala ifrån ordentligt och efter 40 spelade minuter hade ställningen hunnit bli 9-2. Knappt fem minuter in i den tredje perioden kunde sedan IFK och Mathias Kerwien snygga till siffrorna en aning med matchens sista mål.

IFK ligger nu trea i ishockeyns division tre, där dagens motståndare Sala HK leder serien. Nästa mmatch för IFK är den 28 oktober, då Waxholm besöker Islandia.