• Jomala IK:s damer förlorade mot serieledarna på lördagen. Arkivfoto.
Publicerad: lördag, 2 december, 2017 - 19:03, uppdaterad: måndag, 4 december, 2017 - 08:02

Förlust för JIK:s volleydamer

Volleyboll. Jomala IK:s förstalag på damsidan förlorade lördagens bortamatch mot Uppsala VBS med 1-3.

Jomala vann första set med 25-23, men sedan vann Uppsala de resterande tre med 25-9, 25-20 och 25-15. Uppsala leder division 2 norra och Jomala IK ligger tvåa, fyra poäng efter och med en match mindre spelad.

På söndagen förlorade också Jomalas andralag då de mötte IF Stockholms Vingar B på bortaplan. Den matchen slutade med 3-0 seger till svenskorna med setsiffrorna 25-10, 8-25, 25-7. Jomala IK B ligger sist i tabellen med idel förluster denna säsong.

Fler Sport

Volleylagen avslutar året borta

Alla tre JIK-lag avslutar året med att spela matcher på bortaplan den här helgen.

IFK hockey reser till Gotland

IFK Mariehamn ishockey har dom första bortamatcherna i Alltrean i helgen efter att ha inlett med tre raka matcher på hemmais. Och dom tre matcherna har börjat på allra bästa sätt med idel segrar.

Sara Nordin klar för ÅU

Fotboll: Åland United har nu klart med en fjortonde spelare till nästa års trupp. Det är Sara Nordin som senast spelat med Umeå IK i Elitettan i Sverige.

Två till klara för ÅU-truppen

Fotboll. Elsa och Selma Viktorsson är de senaste tillskotten i Åland Uniteds trupp inför säsongen 2018.

Aarna till ÅU

Den estniska landslagsanfallaren Signy Aarna ska spela med Åland United den kommande säsongen och det finns även en option för 2019 i kontraktet.

Jonas Andersson tog hem julskinka med perfekt serie

Bowling: Jonas Andersson tog hem segern julskinkan och segern i BC Clippers klassiska decembertävling med samma namn. Med en perfekt serie vann han tävlingen storstilat.

Våsc åkte på storstryk

Innebandy: Våsc åkte på storstryk i söndagens omgång i damernas divison 2A Uppland. 2-16 blev siffrorna innan eländet var över.

Tredje raka Alltreansegern för IFK

Niklas Westerback summerar helgens båda matcher.
Ishockey: IFK Mariehamn har fått en smakstart i Alltrean. Under söndagen tog laget sin tredje raka seger när man besegrade Södertälje Pojkarnas AIF med 7-5 hemma i Islandia.

Emil Sundberg fyra i FM

Kraftsport:Emil Sundberg slutade fyra bland 15 lyftare i söndagens FM i klassisk styrkelyft i 105 kg-klassen.