Publicerad: lördag, 16 december, 2017 - 19:07Uppdaterad: lördag, 16 december, 2017 - 19:18
  • IFK fick hämta pucken fyra gånger ur egen kasse, bilden från en match tidigare i år. Arkivfoto

Första förlusten för IFK hockey

IFK Mariehamn åkte på den första förlusten i Alltrean när Sudret kunde vinna med 4-3 på hemmaplan i Hemse på Gotland.

Tidigt i den första perioden tog Sudret ledningen och efter dryga 15 minuter kvitterade Mathias Kerwien. Ett par minuter senare tog hemmalaget ledningen igen, men direkt efter kvitterade Jegor Petrov.
Den andra perioden blev mållös och tidigt i den tredje gjorde Sudret två mål. Då tog tränare Kenneth Westerback timeout och efter det inleddes jakten på reducering och kvittering. Reduceringen kom genom Andreas Ekman, men då återstod bara en halv minut av matchen och IFK lyckades inte få dit kvitteringen.
IFK ligger kvar på fjärde plats med nio poäng och redan imorgon väntar nästa bortamatch, då står IFK Österåker för motståndet.