Publicerad: söndag, 15 oktober, 2023 - 17:40
  • Bilden är från en tidigare hemmamatch den här säsongen.

Första förlusten för IFK:s hockeyherrar

IFK Mariehamns ishockeyherrar åkte på första förlusten i division 3 för den här säsongen när gästerna Gimo IF vann med 4-2 i Islandia inför 379 personer.

Gästerna ledde med 3-0 efter den första perioden och ökade på till 4-0 i den mitten av den andra. Kort därefter reducerade Nutthakit Snickars och Johannes Ranta gjorde matchens sista mål just innan den andra periodvilan.

IFK har sex poäng efter tre spelade matcher och ligger på andra plats i tabellen efter ledande Sala som har full pott nio poäng.