Publicerad: lördag, 18 november, 2023 - 17:12Uppdaterad: lördag, 18 november, 2023 - 18:02
  • Bild från en tidigare match. Foto: ÅRTV

Hockeydamerna föll mot Sollentuna trots sen forcering

IFK Mariehamn förlorade med 3-6 på hemmaplan mot Sollentuna HC i hockeyns division två på lördagen.

Gästerna tog ledningen sent i den första perioden och efter den andra perioden hade man gått upp i en sexmålsledning.

I den tredje perioden kunde sedan Amanda Qvarfordt göra 1-6 efter åtta minuter, innan IFK sent i matchen stod för två snabba mål. Med bara en dryg minut kvar av matchen gjorde Izla Småroos 2-6 och med 40 sekunder kvar kom 3-6 genom Milja O´reilly, men närmare än så kom inte IFK.

Efter åtta spelade matcher har IFK nio poäng, vilket ger dem en sjätteplats i tabellen av åtta lag. Nästa helg väntar två bortamatcher, då man möter Sollentuna ännu en gång på lördagen och sedan Kallhäll på söndagen.