Publicerad: lördag, 21 oktober, 2023 - 20:56Uppdaterad: lördag, 21 oktober, 2023 - 21:23

Hockeydamerna tog andra raka segern

IFK Mariehamns hockeydamer slog Tyresö/Hanviken med 3-2 på lördagen.

Hemmalaget Tyresö/Hanviken ledde med 1-0 efter den första perioden, men Izla Småroos kvitterade drygt tre minuter in i andra. Hemmalaget återtog sedan ledningen, men IFK och Izla Småroos kvitterade ännu en gång innan perioden var över.

I den tredje perioden kunde sedan IFK gå upp i ledningen genom Tilde Gullans efter att man spelat ungefär halva perioden. Det räckte för att hålla undan till den andra raka segern i Damtvåan Östra.

Lagkaptenen Therese Karlsson säger till Ålands Radio att ett stabilt försvarsspel och bättre skridskoåkning var två av anledningarna till segern.

Efter fyra spelade matcher ligger IFK just nu femma av åtta lag i en något haltande tabell.