Publicerad: söndag, 29 oktober, 2017 - 15:22Uppdaterad: söndag, 29 oktober, 2017 - 16:05
  • Sju mål i baken för IFK Mariehamn. Arkivfoto: Malin Lundberg

IFK föll mot Norrtälje

Ishockey: IFK Mariehamn åkte på säsongens andra förlust när man föll borta mot Norrtälje under söndagen med hela 3-7.

Otto Silfver gav IFK ledningen under första perioden men hemmalaget kvitterade före periodpausen. IFK hamnade i underläge tre gånger om i den andra perioden, men kvitteringar från Niklas Westerback och Robin Englund gjorde att det fortfarande var en jämn historia inför den tredje perioden.

Men tre mål från hemmalaget i den sista akten fastställde slutresultatet 7-3 till Norrtälje IK:s favör. IFK:s andra förlust för säsongen var därmed ett faktum.