Publicerad: söndag, 18 juni, 2023 - 15:54Uppdaterad: söndag, 18 juni, 2023 - 16:22

IFK förlorade i damernas division tre

IFK Mariehamns fotbollsdamer förlorade lördagens hemmamatch mot HJS med 1-4.

Bortalaget tog ledningen i den 12:e minuten och ställningen var också 0-1 i halvtid. I den andra halvleken kvitterade IFK i den 62:a minuten genom Stella Luoma.

Under matchens sista kvart kunde HJS dra ifrån genom mål i matchminuterna 76, 78 och 89.

Efter åtta spelade matcher placerar sig IFK på nionde plats av tio lag i tabellen.  Nästa match är den 1 juli, då IFK möter TPS 2 på bortaplan i Åbo.