Publicerad: söndag, 10 juli, 2022 - 13:20

IFK förlorade mot PIF

IFK förlorade med 3-2 mot Pargas IF i damfotbollens division tre på lördagen.

IFK gjorde första målet i Pargas redan efter två minuter, då Minna Kurtén gjorde mål. Ellen Strömborg, med ett förflutet i både Åland United och IFK Mariehamn, kvitterade i den nionde minuten. Ronja Rautanen och Heidi Grönqvist ökade sedan på hemmalagets ledning och ställningen var 3-1 i halvtid.

Tilda Engström reducerade till 3-2 i den 61:a minuten, vilket också blev slutresultatet.

IFK ligger sjua i tabellen efter nio spelade matcher. Nästa match är den 30 juli då man tar emot Paiha på hemmaplan.