Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 28 oktober, 2023 - 19:19Uppdaterad: lördag, 28 oktober, 2023 - 19:19

IFK Mariehamn föll mot IK Waxholm

Hockeyherrarna i IFK Mariehamn förlorade med 3-8 (1-2, 1-4, 1-2) mot IK Waxholm inför 320 åskådare hemma på Islandia. 

Matchens första period var jämn, men IK Waxholm kunde gå till periodvila i ledning med 1-2. Fem minuter in i andra perioden kom en sekvens på 90 sekunder som bjöd på fyra mål. IK Waxholm hade utökat sin ledning till 2-5 och skulle göra ett till innan lagen gick in till sista perioden.  

Det dröjde 15 minuter in i tredje perioden innan Jesse Kaupinsalo reducerade till 3-6. Men om det tändes ett litet hopp så släcktes det 30 sekunder senare då Waxholm gjorde 3-7. Med en sekund kvar av matchen i powerplay fastställs slutresultat till 3-8.

IFK Mariehamn ligger på en fjärdeplats i serien och har nio poäng efter sex spelade matcher. I morgon, söndag, möter laget femteplacerade Norrtälje IK som har en poäng mindre på lika många spelade matcher. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »