This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 19 november, 2017 - 18:23
  • Andreas Stenberg gjorde sista målet i matchen. Arkivfoto: Malin Lundberg.

IFK vände och vann

Ishockey: IFK Mariehamn vände underläge till seger i söndagens match borta mot IFK Österåker Vikings.

IFK vann matchen med 4-2 efter att ha legat under med 0-1 i den första periodpausen. Pontus Nylén kvitterade i spel 5-mot-3 och gav IFK ledningen i upptakten av den andra perioden. Benny Qvarfordt ökade på till 2-3. Men hemmalaget kröp närmar igen med en reducering i slutet av den andra akten. Andreas Stenberg var den som stängde matchen med sitt 4-2 mål tidigt i den tredje perioden.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.