Publicerad: lördag, 18 november, 2023 - 18:02

IFK:s herrar slog Vallentuna-Ormsta

IFK Mariehamns hockeyherrar vann med 4-7 mot Vallentuna-Ormsta på lördagen.

Hemmalaget Vallentuna-Ormsta tog ledningen vid sex spelade minuter, innan Jesse Kaupinsalo kvitterade 13 minuter in i första perioden. Hemmalaget gick upp i en ny ledning sent i perioden, men 48 sekunder innan det var dags för ismaskinen att göra entré kvitterade Jesse Kaupinsalo till 2-2.

Under den andra perioden utökade IFK ledningen till 4-2, efter mål av Johannes Ranta och Anton Ekstrand, och i den tredje gjorde Pontus Nylén, Anton Ekstrand och Otto Silfver mål för IFK.

Efter lördagens 7-4 vinst ligger IFK kvar på tredje plats i tabellen och imorgon väntar en ny match, då Sala HK, som ligger på andra plats, kommer på besök till Islandia.