Publicerad: lördag, 21 oktober, 2023 - 21:20Uppdaterad: lördag, 21 oktober, 2023 - 21:24

IFK:s hockeyherrar vann helgens första match

IFK Mariehamns hockeyherrar vann över Vallentuna-Ormsta med 7-4 på lördagen.

IFK ledde med 2-0 efter den första perioden, efter mål av Joonas Kangaskolkka och Andreas Stenberg. Gästerna reducerade i början av andra perioden, men IFK utökande sedan ledningen genom William Sundman och Otto Silfver innan perioden var över.

Under de sista 20 minuterna stod Dominic Ingström för två mål och Nutthakit Snickars för ett. IFK Mariehamns målvakt Henri Aaltovirta fick förvisso plocka pucken ur nätet fyra gånger, men stod enligt statistiken för 69 räddningar, vilket ger den höga räddningsprocenten 94,52.

IFK Mariehamn spelar nästa match i division tre på söndagen, då man tar båten över till Sverige för att möta Sala HK.