• Foto: Ulf Fellman.
Publicerad: söndag, 19 november, 2017 - 14:32, uppdaterad: söndag, 19 november, 2017 - 17:34

Inget flyt för Fellman

Skidskytte: Jenny Fellman fick det inte att stämma i lördagens tävling i Kontiolahti.

Distansen var 7,5 km för damerna och Jenny Fellman samlade på sig hela sex bom på de två skjutningarna. Hon gled i mål på tolfte plats dryga fem minuter bakom segrarinnan Kaisa Mäkäräinen.

- Det var ett riktigt bottennapp. Det finns inte så mycket att säga om det, säger Jenny Fellman som ändå lyckades skaka av sig besvikelsen till söndagens jaktstart där hon klättrade till åttondeplats efter att ha skjutit fullt i de båda liggande skjutningarna, men samlat på sig sex bom i de två stående.Kaisa Mäkäräinen höll undan och vann även jaktstarten över 10 km.
- Mest nöjd får jag vara med åkningen. Jag kände att jag hängde med de andra åkarna bra, fast de är äldre, säger Jenny Fellman.

Nästa helg väntar en deltävling i Norge i IBU-cupen för seniorer som är cupen under världscupen i Europa.

 

Fler Sport

Volleylagen avslutar året borta

Alla tre JIK-lag avslutar året med att spela matcher på bortaplan den här helgen.

IFK hockey reser till Gotland

IFK Mariehamn ishockey har dom första bortamatcherna i Alltrean i helgen efter att ha inlett med tre raka matcher på hemmais. Och dom tre matcherna har börjat på allra bästa sätt med idel segrar.

Sara Nordin klar för ÅU

Fotboll: Åland United har nu klart med en fjortonde spelare till nästa års trupp. Det är Sara Nordin som senast spelat med Umeå IK i Elitettan i Sverige.

Två till klara för ÅU-truppen

Fotboll. Elsa och Selma Viktorsson är de senaste tillskotten i Åland Uniteds trupp inför säsongen 2018.

Aarna till ÅU

Den estniska landslagsanfallaren Signy Aarna ska spela med Åland United den kommande säsongen och det finns även en option för 2019 i kontraktet.

Jonas Andersson tog hem julskinka med perfekt serie

Bowling: Jonas Andersson tog hem segern julskinkan och segern i BC Clippers klassiska decembertävling med samma namn. Med en perfekt serie vann han tävlingen storstilat.

Våsc åkte på storstryk

Innebandy: Våsc åkte på storstryk i söndagens omgång i damernas divison 2A Uppland. 2-16 blev siffrorna innan eländet var över.

Tredje raka Alltreansegern för IFK

Niklas Westerback summerar helgens båda matcher.
Ishockey: IFK Mariehamn har fått en smakstart i Alltrean. Under söndagen tog laget sin tredje raka seger när man besegrade Södertälje Pojkarnas AIF med 7-5 hemma i Islandia.

Emil Sundberg fyra i FM

Kraftsport:Emil Sundberg slutade fyra bland 15 lyftare i söndagens FM i klassisk styrkelyft i 105 kg-klassen.