Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 4 november, 2023 - 18:18Uppdaterad: lördag, 4 november, 2023 - 19:06
  • Sarah Holmberg gjorde ett av FBC Ålands mål. Arkivbild.

Kryss för FBC Ålands damer

FBC Ålands innebandydamer spelade oavgjort mot tabelljumbon Midas IBK på hemmaplan i lördags. Matchen slutade 3-3.

Den första perioden var målrikast där gästerna tog ledningen men Jenny Engblom kunde kvittera. Midas IBK återtog ledningen men Sarah Holmberg kvitterade på nytt för hemmalaget.

I den andra perioden var FBC Åland i ledningen för första gången i matchen när Wilma Rajalin gjorde 3-2. Bortalaget kvitterade dock med dryga fem minuter kvar av matchen och det blev oavgjort, 3-3.

FBC Åland ligger fyra i division 3 efter fyra spelade matcher. Om två veckor väntar Rasbo IK, som för tillfället leder serien, på hemmaplan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.