• Malin Ringbom och Pauline Nordlund under dubbeln. Foto: Malin Lundberg.
  • Malin Ringbom och Pauline Nordlund räckte inte till mot TaTS från Tammerfors. Foto: Malin Lundberg.
Pauline Nordlund och Malin Ringbom om känslan efter förlusten mot TaTS:
Publicerad: lördag, 2 december, 2017 - 18:25, uppdaterad: lördag, 2 december, 2017 - 18:56

TaTS för tuffa för MLK

Tennis. Mariehamn Lawn Tennisklubbs damlag förlorade mot TaTS i lördagens hemmamatch i division 1.

De två unga systrarna från Tammerfors bjöd på för tufft motstånd och Pauline Nordlund och Malin Ringbom som representerade MLK förlorade båda sina singlar. Nordlund förlorade med 2-6, 2-6 och Ringbom med 3-6, 0-6. Den efterföljade dubbeln slutade också med förlust för MLK, där skrevs setsiffrorna till 0-6, 1-6.

I november mötte MLK först ETS från Esbo och sedan LT från Lahtis på bortaplan. Mot Esbo blev det idel förluster men mot Lahtis vann Pauline Nordlund sin singel och tillsammans med Malin Ringbom vann hon också dubbeln. Ringbom förlorade sin singel i Lahtis, så hittills i år har MLK alltså två vunna matcher vilket motsvarar två poäng.

Nästa match spelas den 13 januari mot HLK från Helsingfors och därefter återstår bara att möta OVS från Uleåborg i februari. De två lag som hamnar sist i tabellen degraderas.

Fler Sport

Volleylagen avslutar året borta

Alla tre JIK-lag avslutar året med att spela matcher på bortaplan den här helgen.

IFK hockey reser till Gotland

IFK Mariehamn ishockey har dom första bortamatcherna i Alltrean i helgen efter att ha inlett med tre raka matcher på hemmais. Och dom tre matcherna har börjat på allra bästa sätt med idel segrar.

Sara Nordin klar för ÅU

Fotboll: Åland United har nu klart med en fjortonde spelare till nästa års trupp. Det är Sara Nordin som senast spelat med Umeå IK i Elitettan i Sverige.

Två till klara för ÅU-truppen

Fotboll. Elsa och Selma Viktorsson är de senaste tillskotten i Åland Uniteds trupp inför säsongen 2018.

Aarna till ÅU

Den estniska landslagsanfallaren Signy Aarna ska spela med Åland United den kommande säsongen och det finns även en option för 2019 i kontraktet.

Jonas Andersson tog hem julskinka med perfekt serie

Bowling: Jonas Andersson tog hem segern julskinkan och segern i BC Clippers klassiska decembertävling med samma namn. Med en perfekt serie vann han tävlingen storstilat.

Våsc åkte på storstryk

Innebandy: Våsc åkte på storstryk i söndagens omgång i damernas divison 2A Uppland. 2-16 blev siffrorna innan eländet var över.

Tredje raka Alltreansegern för IFK

Niklas Westerback summerar helgens båda matcher.
Ishockey: IFK Mariehamn har fått en smakstart i Alltrean. Under söndagen tog laget sin tredje raka seger när man besegrade Södertälje Pojkarnas AIF med 7-5 hemma i Islandia.

Emil Sundberg fyra i FM

Kraftsport:Emil Sundberg slutade fyra bland 15 lyftare i söndagens FM i klassisk styrkelyft i 105 kg-klassen.