Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 26 november, 2023 - 18:32Uppdaterad: söndag, 26 november, 2023 - 22:15
  • Arkivbild från när IFK Mariehamn mötte Kallhälls IF 2022.

Två tunga förluster för IFK Mariehamn

Hockeydamerna i IFK Mariehamn förlorade med 8-1 mot Sollentuna HC i Damtvåan, Region Öst under lördagen och sen förlorade man mot Kallhälls IF under söndagen med 9-2.

Det blev en anstormning under lördagsmatchens inledning från Sollentuna då de gick upp i en 4-0 ledning efter första perioden. Kavalkaden avtog något i andra perioden med ytterligare två mål från Sollentuna. Men i sista perioden reducerade Milja O'reilly till 6-1 som lite plåster på såren innan Sollentuna punkterade matchen ordentligt med ytterligare två mål till slutresultatet 8-1.

Under söndagen blev det en tung match mot Kallhälls IF där IFK Mariehamn låg under med 3-1 efter första perioden där Milja O'reilly stod för IFK Mariehamns mål. Det var sen svårt att stänga igen i andra perioden då Kallhälls gjorde fyra nya mål innan Emma Johansson reducerade till 7-2. I sista perioden fastställde Kallhälls IF slutresultatet till 9-2.

IFK Mariehamn ligger sexa efter tio spelade matcher med nio poäng. Nästa match för laget är mot Tyresö/Hanviken Hockey den 3:e december.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.