Publicerad: lördag, 11 november, 2017 - 18:11Uppdaterad: lördag, 11 november, 2017 - 18:55
  • VÅSC stod för en fin vändning i tredje perioden mot IBF Roslagsalliansen

VÅSC vände och vann

Innebandy: VÅSC slog på lördagseftermiddagen IBF Roslagsalliansen på hemmaplan med 8-6 (2-3, 2-3, 4-0) efter att ha vänt ett tvåmålsunderläge i den sista perioden.

VÅSC fick kämpa i uppförsbacke hela matchen i lördagens möte med IBF Roslagsalliansen i damernas division 2 i Baltichallen.
Gästerna gick upp i en tvåmålsledning i den första perioden innan Petronella Perämaa reducerade för hemmalaget. Bägge lagen gjorde sedan varsitt mål innan periodpausen där Alexandra Nordström nätade för VÅSC.

I den andra perioden utökade Roslagsalliansen sin ledning efter tre gjorda mål medan VÅSC nätade två gånger genom Erica Blomqvist och Anna Andersson. Efter den andra perioden hade alltså bortalaget en tvåmålsledning.

Den sista perioden blev ett målmässigt fyrverkeri för hemmalaget. Perämaa gjorde sitt andra mål för dagen och Jennifer Öström kvitterade.
Därefter kunde Fanny Bohman ge VÅSC ledningen för första gången i matchen när det återstod sex minuter av tredje perioden.
Öström fastställde sedan slutresultatet 8-6 i öppet mål.

VÅSC har spelat fyra matcher i division 2 och har två segrar och två förluster.