Publicerad: söndag, 22 oktober, 2017 - 18:16

Våsc vann mot Storvreta

Innebandy. Våscs damer vann dagens hemmamatch mot Storvreta IBK U. Matchen slutade 3-2, och alla mål utom ett gjordes i den andra perioden.

Storvreta inledde målskyttet sju sekunder in i andra perioden. Sedan gjorde Anna Andersson två mål för Våsc, och mellan hennes fullträffar var Jennifer Öström framme och satte en kasse hon också. I sista perioden reducerade Storvreta till 2-3 men närmare kom de inte.

Våsc har nu en förlust och en seger från de två första matcherna i årets division två. Nästa match spelas på bortaplan mot Stenhagens KK U den 28 oktober.