Publicerad: lördag, 25 november, 2017 - 21:23
  • Skottet som betydde 2-0 till SC Toivo. Foto: Owe Sjöblom
  • IF Fram peppade igång före matchen. Foto: Owe Sjöblom
  • Det blev en hel del försvarsspel för Simon Holmberg(t.v) och Lukas Helén(t.h). Foto: Owe Sjöblom

Vinst och förlust för Fram

Det blev en vinst och en förlust för IF Fram i innebandyns division 3 på lördagen.

Vinsten kom i den första matchen när jumbon TVA besegrades med 3-2. Alexander Hermans gjorde två mål i den första perioden och Conny Wikstrand ökade på till 3-0 i början av den tredje perioden. Sen reducerade TVA två gånger, men kom inte ikapp.

I den andra matchen mot tabelltrean SC Toivo blev det förlust med 2-4. Julius Jakobsson reducerade till 1-3 och sen gjorde gästernas målvakt ett självmål som betydde slutresultatet 2-4.

- Vi spelade inte bra idag, så vi får nog vara nöjda med två poäng, sade lagkaptenen Tommy Lundberg efter den den andra matchen.

IF Fram ligger kvar på åttonde plats, just ovanför nedflyttningsstrecket, med fyra poäng. Men då har Pargas IF, som ligger placeringen efter och två poäng mindre än Fram, spelat två matcher färre.