This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 7 oktober, 2017 - 19:04
  • Sarah Burn blev ÅU:s sista målskytt för säsongen. Arkivfoto.

ÅU föll i sista matchen

Fotboll: Åland United förlorade säsongens sista match. JyPK tog hem segern med 6-2.

Bri Campos gav Åland United ledningen efter 11 minuters spel. Sarah Burns mål i den 41:a minuten innebar kvittering fram till 2-2. Fyra mål av hemmalaget under den andra halvleken avgjorde matchen. Åland United landar på fem segrar, åtta oavgjorda och elva förluster efter årets säsong som innebar en åttonde plats i damernas liga.

FC Honka vann borta mot PK-35 med 1-0 i säsongens sista match och lade därmed beslag på guldet i damernas liga med en poängs mariginal framför silvermedaljörerna PK-35. Det var Honkas första ligaguld sedan 2008 och första gången sedan dess som inte guldet gick till antigen PK-35 eller Åland United. Bronset gick till HJK.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.