Publicerad: söndag, 24 september, 2017 - 21:19Uppdaterad: måndag, 25 september, 2017 - 06:05
  • Sarah Burn fick en hatt för sitt hattrick. Foto: Owe Sjöblom

ÅU säkrade ligaplatsen

Åland United vann med hela 8-0 över GBK och vinsten innebär att ligaplatsen för nästa säsong är säkrad med två omgångar kvar att spela.

Redan efter fem minuter öppnade Pille Raadik målskyttet, sen ökade Isabella Mattsson på till 3-0 efter 37 minuter och i slutet av den första halvleken gjorde Lisa Swanson det tredje målet på egen straffretur. Dessutom hade Bri Campos missat en straff tidigare.
I början av den andra halvleken byttes Sarah Burn in och hon tackade för förtroendet genom att göra tre mål och de övriga två gjordes av Bri Campos och Lois Roche.
Inkommande lördag spelar Åland United sista hemmamatchen när ONS kommer på besök och sen avslutas säsongen på bortaplan mot JyPK den 7 oktober.