Publicerad: lördag, 10 juni, 2017 - 19:08Uppdaterad: söndag, 11 juni, 2017 - 16:48
  • FC Åland tog en bekväm seger. Foto: Owe Sjöblom

FC Åland är ett vinnande lag igen

FC Åland är ett vinnande lag igen efter säsongens första förlust förra helgen, idag blev det seger med klara 4-1 över i Pallo Iirot i Markusböle.

Redan efter tre minuter blev FC Åland tilldömda en straff och Johannes Nordström var säker från elva meter och slog dit det första målet. Några fler mål blev det inte i den första halvleken trots att FC Åland radade upp chanser.

Åtta minuter in i den andra halvleken gjorde sen Ted Göstas 2-0 på sin första touch när han just före hade blivit inbytt. Bara fem minuter senare ökade Rezgar Amani på till 3-0 och lagets fjärde mål nickades dit av Elias Eriksson efter en hörna. Slutresultatet fastställdes med tre minuter kvar av ordinarie tid när gästerna reducerade.

FC Åland ligger kvar på andra plats i tabellen med 20 poäng efter nio matcher. KaaPo leder med 22 poäng. Och just dom två lagen möter varandra nästa helg i St Karins och efter det ska många spelare i FC Åland byta tröja och koncentrerar sig på öspelen på Gotland.