Publicerad: lördag, 6 maj, 2017 - 19:26Uppdaterad: söndag, 7 maj, 2017 - 18:02

Första förlusten för IFK

IFK Mariehamn förlorade för första gången i fotbollsligan i år när Ilves vann med klara 3-0 i Tammerfors.

Redan efter två minuter kom det första målet när Tatu Miettunen nickade in bollen efter en hörna. Resten av halvleken var mest ställningskrig och inget av lagen skapade några farliga chanser. Fyra minuter in i den andra halvleken ökade Youness Rahimi på till 2-0 med ett skott som oturligt styrdes av Kristian Kojola när han försökte täcka skottet. Slutresultatet fastställdes av Tuco med sex minuter kvar av ordinarie tid.
- Alla gav sittt yttersta, vi sprang och sprang, men tyvärr hände det ingenting, sade Jani Lyyski efter matchen.
IFK halkade nu ner till sjunde plats med sina sex poäng.