Publicerad: tisdag, 17 augusti, 2010 - 00:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: Bottennapp av IFK

IFK Mariehamn förlorade hemmamatchen mot nästjumbon AC Oulu med 0-2 på måndagskvällen. Ingenting av det fina spel som IFK har presterat under den senaste månaden syntes till mot Oulu.Den första halvleken slutade mållös, efter en dryg kvart i den andra halvleken rann Joonas Pennanen igenom och gjorde 1-0. Tio minuter senare nickade Frank Jonke in Oulus andra mål och matchen var avgjord.IFK tappade två placeringar och ligger nu på elfte plats, endast två poäng före Oulu som ligger på kvalplats.