Publicerad: onsdag, 26 april, 2017 - 13:16
  • Adelina Engman. Foto: Owe Sjöblom

Göteborg tappade segern

Göteborgs FC tappade segern i bortamatchen mot Kvarnsveden på övertid i damallsvenskan.

Göteborg hade ledningen med 2-0 i halvtid, sen reducerade Kvarnsveden i mitten av den andra halvleken men Göteborg utökade till 3-1 minuten senare. Med 13 minuter kvar av ordinarie tid kom nästa reducering och på övertid kvitterade hemmalaget till 3-3.

Adelina Engman spelade från start på Göteborgs mittfält och blev utbytt efter 84 minuter när Göteborg fortfarande ledde med 3-2. Efter två spelade matcher har Göteborg fyra poäng.