Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 18 augusti, 2017 - 11:09

Holmström snabbast på rullskidor

Rullskidor: Isac Holmström, Jomala IK, vann Åländska mästerskapen i klassisk stil på rullskidor i Riddarklintsloppet över 28 kilometer.

På tiden 1:02.09 rullade Isac över mållinjen nio sekunder före pappa Lennart Holmström, JIK, som slutade på andra plats. Patrik Lehtonen, JIK, slutade på tredje plats med tiden 1:02.38.

I H50-klassen vann Stefan Mattsson, JIK, med 1:06.50 medan Stig Orre, IFK, tog andra platsen med tiden 1:18.13 och Jan Lindgren, IFF, rullande över mållinjen som trea med 1:18.21.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.