Publicerad: söndag, 18 juni, 2017 - 20:21Uppdaterad: söndag, 18 juni, 2017 - 21:21

IFK besegrade tabelljumbon

Ett mål och en assist.
Anfallaren Aleksei Kangaskolkka låg bakom IFK:s seger mot JJK.

Fotboll: IFK Mariehamn tog en välbehövlig seger mot JJK i dag i Fotbollsligan. Slutresultatet på WHA skrevs till 2-1 i hemmalagets favör.

Grönvitt fick en smakstart på matchen med 1-0 redan i den fjärde matchminuten. Aapo Mäenpää nådde Aleksei Kangaskolkka i straffområdet med en precis lyftning.

IFK-anfallaren spelade bollen snett-inåt-bakåt och där dök Robbin Sellin upp och satte tillställningens första mål bakom Teppo Marttinen i JJK-målet.

Med 20 minuter spelat drygade Aleksei Kangaskolkka ut ledningen när han borrade in ett distansskott i det bortre hörnet för Marttinen i JJK-målet.

Tio minuter senare reducerade gästernas Samu Suoraniemi efter slarv av IFK-målvakten Andreas Vaikla.