Publicerad: måndag, 31 juli, 2017 - 06:30Uppdaterad: måndag, 31 juli, 2017 - 09:10

IFK förlorade bortamatch med 6-2

Fotboll. IFK Mariehamn förlorade sin bortamatch mot FC Lahti i lördags.

IFK började starkast och hade en vass målchans i sextonde minuten och ledningsmålet kom sex minuter senare av IFK:s Robin Sid. Men sedan svängde det. Ledningen varade bara tio minuter då hemmalagets Santeri Hostikka kvitterade. Sedan satte FC Lahti in ytterligare tre bollar i första halvleken med hjälp av Henri Anier och Marko Simonovski. Till andra halvlek gjorde IFK två byten och trots knackligt spel fick Robbin Sellin in ett mål för IFK i sextiosjunde minuten. Matchen slutade dock 6-2 till FC Lahti efter att IFK:s Brian Span fick sitt andra gula kort, FC Lahtis Stenio gjorde ytterligare ett mål med två minuter kvar av ordinarie speltid och Mikko Kuningas stod för ännu ett mål för FC Lahtis räkning. Förlusten gjorde att IFK tappade i tabellen och ligger nu sexa med sex poäng upp till medaljplats.