Publicerad: söndag, 15 oktober, 2017 - 17:41Uppdaterad: söndag, 15 oktober, 2017 - 17:52
  • Fr v Dominic Ingström, Andreas Karlsson och Alexander Grundström stod för åtta mål tillsammans. Foto: Owe Sjöblom
  • Stora siffror på reslutattavlan. Foto: Owe Sjöblom

IFK hockey utklassade Ormsta

När IFK Mariehamn hockey tog sin sjätte raka seger i division så utklassade laget gästerna Ormsta HC med hela 11-1.

Redan efter den första perioden kändes matchen avgjord när det stod 5-0 på tavlan. Mathias Kerwien inledde målskyttet, Otto Silfver ökade på och sen gjorde Andreas Karlsson tre mål på raken. I den andra perioden gjorde IFK bara ett mål och det stod Dominic Ingström för. I den tredje perioden satte Ingström sitt andra mål för dagen innan Ormsta reducerade. Sen ökade Alexander Grundström på till 8-1, Robin Englund gjorde det nionde och Andreas Karlsson avslutade med att göra två mål till, så han gjorde alltså fem totalt.
IFK har full pott efter sex matcher, 18 poäng, närmast bakom är IFK Österåker med nio poäng, men dom har två matcher färre spelade. Och just IFK Österåker kommer på besök till Islandia i nästa match som spelas om en vecka.