Publicerad: lördag, 14 oktober, 2017 - 17:57
  • Andreas Stenberg gör 1-0 i powerplay. Foto: Owe Sjöblom

IFK hockey vann femte raka

IFK Mariehamn är fortfarande obesegrade i division 3, idag tog dom sin femte raka seger när HC Liljan besegrades med 7-5.

I den första perioden gjorde Andreas Stenberg och Dominic Ingström de två förat målen. I den andra ökade Otto Silfver, Niklas Westerback och Robin Englund på innan första reduceringen kom. Dessutom gjorde Silver sitt andra mål när han sköt i 6-2 innan periodvilan. Men i tredje perioden slappnade IFK av och gästerna kon nästa ikapp, Liljan gjorde sitt femte mål med åtta minuter kvar. Men närmare än så kom dom inte och Alexander Grundström fastställde slutresultatet med en halv minut kvar. IFK leder tabellen med maximala 15 poäng och redan imorgon söndag är det dags för nästa hemmamatch, då kommer Ormsta HC på besök.