Publicerad: lördag, 30 september, 2017 - 17:17Uppdaterad: lördag, 30 september, 2017 - 20:47
  • IFK Mariehamn vann överlägset i säsongens första hemmamatch. Foto: Malin Lundberg.

IFK-hockey vann premiären

Ishockey. IFK Mariehamn vann säsongens första match i division tre hemma i Islandia idag.

För motståndet stod SDE HF och de fick se sig besegrade med 7-1, periodsiffrorna blev (2-0, 4-0, 1-1).

Alexander Grundström gjorde två mål för IFK och därtill gjorde Andreas Ekman, Benny Qvarfordt, Niklas Westerback, Andreas Karlsson och Pontus Nylén var sitt mål.

Gästernas tröstmål gjordes av Erik Nilsson Ransved när två minuter återstod av matchen, men det var nära att IFK-målvakten Henri Aaltovirta hann ner och blocka skottet.

Redan i morgon spelar IFK sin nästa match, då mot Norrtälje IK hemma i Islandia. Matchen börjar klockan 14.45.