Publicerad: lördag, 27 maj, 2017 - 22:34Uppdaterad: lördag, 27 maj, 2017 - 22:37

JIK föll i Åbo

Fotboll: Jomala IK åkte i dag på sin andra förlust i årets division 4 när FC Inter 2 besegrade ålänningarna med 3-1 på Övre plan i Åbo.

James Kauppinen gav hemmalaget ledningen i den 21:a matchminuten när hans inlägg nådde hela vägen in bakom Jens Lundell i JIK-målet.

I den 59:e minuten kvitterade ålänningarna. Lucas Eriksson levererade en öppnande passning till Aresh Ghaznavi som löpte sig fri och satte 1-1.

Men Åbo-laget stängde sedan matchen med två mål inom loppet av tre minuter.

Först satte Matias Lahti ett distansskott i den 77:e minuten, och sedan vann en fri Justus Peltoluhta en duell med utrusande JIK-målvakten Jens Lundell och satte 3-1 vilket också blev slutresultatet. JIK är tvåa i tabellen med 15 poäng, tre pinnar efter serieledarna SoVo.