Publicerad: lördag, 29 april, 2017 - 20:19Uppdaterad: lördag, 29 april, 2017 - 21:01
  • Nyförvärvet Jenny Danielsson. Foto: Owe Sjöblom

Mållöst för ÅU

Åland Unied spelade säsongens första oavgjorda match i Damernas liga när matchen mot Pallomkissat slutade 0-0 inför 170 personer på WHA.

Spelmässigt var matchen rätt så jämn där båda lagen hade perioder där dom hade lite mer grepp om spelet. Sett till chanser så hade ÅU fler där Elsa Sulku i Pallokissat-målet fick göra några räddningar. Marjuakka Mikkonen i hemmamålet ställdes inte på lika svåra prov, förutom ett skott som hon styrde i stolpen i den första halvleken.
Efter fem matcher har ÅU sju poäng och ligger på femte plats i tabellen. Upp till lagen närmast ovanför är det redan hela fem poäng. TPS leder med full pott 15 poäng.