Publicerad: lördag, 19 juni, 2010 - 21:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

SIFFK tappade ledning till förlust

Fotboll: SIFFK förlorade lördagens hemmamatch mot tabellfyran TPK med 1-3. Det var hemmalaget som dominerade den första halvleken och Lennart Nylund kunde pricka in ledningsmålet efter 21 minuter. Dessförinnan hade Petter Fredriksson varit nära, med ett kraftfullt ribbskott. Gästerna hade sin bästa period direkt efter målet, med bland annat ett skott som snuddade målramen bakom Simon Enqvist. Men därefter tog SIFFK över igen och hade sett över den första halvleken flera lägen att utöka ledningen. I den andra halvleken uppträdde SIFFK mer passivt och kvitteringen i den 58:e minuten var logisk. Trots att hemmalaget ryckte upp sig kom man aldrig upp i den nivå man höll under de första 45 minuterna. En kvart från slutet satte istället TPK två snabba mål och snuvade därmed SIFFK på segern.